Sunday, April 6, 2008

lama dh xtulis blog ni..huhu

ni bru ade masa nk mnulis..sblum ni bz ngn assignment..ade satu jer asgmnt xantar, kpt..tp dh nk complete dh buat..ni mggu ke-14 ps2 study week and then mggu preksa..kena la studi dr awl lg.. ni pun bru blik dr kl, umh kak, aku mghabiskan duit ku utk kereta ku..tinted keto n tukar seat..xpe,asl puas kan ati.huhu
duit 2 aku simpn sbb nk kwin, tp rase cam lmbt lg nk kwin maka elok lah kiranya dihabiskan dulu..huhu.ptg td rase cam nk gi pesta buku, tp xde org nk teman, mlas la g sorg2 ..maka lepakla kt umh kak je. td btolak dr kl dlm kul 6.30 dn sampai kt tnjg mlim kul 8.00. smyg dulu haha.
bkenaan ngan exam plak, 1st paper. 21 h 4 n 22,23 n then 25..ps2 paper termo 7hb 5.punye la lame gap, aku nk blik la.duk sini pun bukn studi pun awal2..
balik plak 15hb 5 ade ros 2, aku wat kt smk batu gajah dkat umh jer, tp budak kt si2 cam antu, tp redah jer la..yg pntg bleh duk kt umah..2 mggu yg mnyiksakan kna bgun pg2..nk jd cikgu katakan,huhu.ok stakat ni je la masa mencemburui kta,bye,

Monday, March 3, 2008

lagu2 yg diminati...

ni lagu2 yg jd peneman setia. ketika sdih dh gembira, masa moody and so on..
jom kita hayati lirik lagu ni..


Lirik/Tajuk Lagu: Seribu Tahun (OST Kerana Cintaku Saerah)Penyanyi/Artis: Imran Ajmain

Relaku menunggumu seribu tahun lama lagi
Tapi benarkah hidup aku akan selama ini
Biar berputar ke arah selatan ku tak putus harapan
Sedia setia

Relaku mengejarmu seribu batu jauh lagi
Tapi benarkah kaki ku-kan tahan sepanjang jalan ini
Biar membisu burung bersiulan terlelah gelombang lautan
Ku masih setia

Adakah engkau tahu… ini cinta
Adakah engkau pasti… ini untuk selama-lamanya

Relaku menunggumu seribu tahun lama lagi
Tapi benarkah hidup aku akan selama ini… yeah…
Biar berputar ke arah selatan ku tak putus harapan
Sedia setia

Jangan putus harapan… sedia setia……

ni lagu yang menyayat hati. hobi aku tgok video klip lagu ni..sedih sgt..

Izin Ku Pergi (Kaer)

Sinaran mata
Cerita segalanya
Duka lara terpendam
Memori semalam

Tinggal segala cinta
Tiada kembalinya
Lama dikasih kita
Kau bawa bersama

Mimpi indah mekar
Saat cinta bersemi
Sedetik asmara syurga
Selamanya

Pergilah rinduku
Hilangkan dirimu
Tak sanggup menanggung
Derita dikalbuku

Pergilah sayangku
Bermula semula
Semangat cintaku
Membara kerana dia

Tiada niatku
Tersemat dijiwa
Setia bersamanya
Cinta murni berdua

Beribu teguhnya
Mimpi indah mekar
Saat cinta bersemi
Sedetik asmara syurga
Selamanya

Pergilah sayangku
Bermula semula
Semangat cintaku
Membara kerana dia
Tiada niatku

Maafkan aku duhai kasih
Izinkan ku pergi

Sunday, March 2, 2008

ayu menang OIAM....

sempena dgn kemenangan ayu (kekalahan shila n sarah) kitorg g smbut kt restoran pyoorr.cik tim selaku pngarah program.walaupun ujan tetap diredah jgk. sblum ni rancang nk g ngn moto je, tp dh ujan tpaksa la nge keta.seramai 8org myertai ekspedisi ke pyoor.1st aku g sini, sesat jgk sbb pmndu pelncong koya ckit. Tepat 9.40 mlm ktaorg btolak, walaupun dh makan masi dh tp wat2 xmakan nasi lg la..kt sini speselnye air jus yg gelas besar kitorg pesan yg medium je, takut kembung perut..




jus epal (sedapppp) kuetiow goreng

kemudian aku pesan kuetiow goreng, ade yang pesan kuetiow lakna..nk pesan nasi rase cam kenyang jer..ni ade beberapa keping gmbar, saje je nk wat publisiti.haha


Bilah, nita n shila


yonex, pidah,mida n cik tim

ni plak gmbar restoran pyoorr...













Thursday, February 28, 2008

ari jumaat yg boring..

video

lpah print assignment GGO yang nk kna antar before kul 5 rase cam nk tgok je video ni...sedih sgt..

jom sama2 kita tgok..

malasnye nk buat assignment

buat yg kesekian kalinye aku mlas nk wat keje..keje sekolah la..due date lambat lg..so, kita enjoy dulu..surf intenet je la..haha..nk buat bnda lain dh xboleh..tesis aku, tggal nk buat bab 5 je..Dr sazelli suh antar 31 Mac ..lmbat lg la..ps2 assignment 2 KPT pun xbleh nk stat sebab belum bhgi kerja lg. so duk snyp je la.
Tgh2 mlm plak mata xngantuk sbb dh tdo lph mgrib smentara nk tggu isyak..nk gyut tp die plak wat hal..ish2 ape la nsib..

Monday, February 25, 2008

Tiket habis...xbleh blik mngundi..

Isk3 sdihnye..ptg td g cari tiket nk blik kelntan, tp dh habis utk 6 n 7hb..punya la semangat nk balik ngundi ngn keretapi tp hampeh..tiket bas pun dh abis.jd bg DUN Bukit Bunga dan Parlimen Jeli akn kekurangan 1 undi..dahla 1st time nk mngundi..xpela,dh xde rezeki..nk blik ngn kereta mlas la nk drive pas2 sure jem nanti nk dtg tnjg malim blik.so baik xpyh blik.kenangan makan jem nenas masa lpas raye cina 2 bnyk mengajar utk bhati semasa nk balik.10jam dari klntan ke tnjg mlim.biasanya dalam 5,6 jam je..haha.so sesiapa yg dh beli tiket ps2 xjd nk blik bleh pass tket 2. sy xde klas jmaat n isnin. so alangkah seronok balik kg..hoho balik kg..tp kita lg sdih bile org yg dkat ngn kita xajk pun kta blik sekali ngn die. hope die bhgia la blik kg 2..
ok.bye

Monday, February 18, 2008

Bismillah...


Dimulakan dgn bismilah..(lagu nasyid ni) ..nie 1st time tulis blog..nervous la ckit..blog ari2 xjadi pun..xde gpo dh nk tulis..bye

Selamat datang

terima kasih semua..